16387267_964212800380394_576474195601918

resultatet

 

Vi er blevet et rigtigt resultatsorienteret samfund og jeg er ikke fan af begrebet.

 

Ikke desto mindre, så er det dog super spændende at holde lidt øje med det vi gør.

 Et resultat kan være en sejr, en gevinst eller anden form for positivt udfald af en målrettet indsats og det giver "blod på tanden" til at fortsætte den gode rejse på veen

INDSATS

Med et resultat kan vi tydeligere forstå, hvad vi har fået ud af vores indsats og vi ønsker naturligvis at få noget ud af vores indsats.

 

Jeg opfordrer alle til at nyde processen og i selve forløbet at være opmærksom på, hvad de får ud af det, men det sker helt af sig selv og det er lidt magisk på den måde, at når du beslutter dig for at gøre noget nyt for at få et nyt resultat, ja, så får du det også. 

Din indsats vil blandt andet blive inspireret af mine input omkring, hvordan du bruger dit tankesæt til at rykke dig derhen, hvor du ønsker at være. 

Hvad du præcis får med, det vil naturligvis påvirkes af den måde du respekterer dit forløb på. Men - det, som du, fysisk, får ud af FIT Forløbet, det er blandt andet: 

1. Din indre kemi forandres

2. Du giver slip på væske i kroppen

3. Du mærker en forskel i energiniveau

4. Du får et bedre overblik og overskud

5. Du nulstiller simpelthen kroppen

 

GENTAGELSER

Gentagelser (ritualer) giver ro i en meget foranderlig verden, hvor alt går stærkt og hvor vi skal forholde os til mange omskiftelige situationer i løbet af en dag.

 

Ritualer (gentagelser) skaber tryghed. Mange voksne synes dog at gentagelser er trivielle, men gentagelse og kopi er ikke det samme. Tværtimod, så giver gentagelser netop det, som skal til for, at hjernen synes, at det er let at gøre og derfor får man det gjort.

For at erstatte gamle vaner med nye, så er gentagelser det, der skal til.