Søg
  • Eva Anna Svelmøe Davidsen

Frygtløse og hjertelige gentagelser


Gentagelser er og bliver din power, men du skal også finde en god portion frygtløshed. Du skal være parat til det nye. Det kan bare komme an - jeg skal nok klare det. Du må ikke være bange for din nye succes.

Hvis der er noget du gerne vil være god til og du ikke lige nu er god til det, så skal du vide, at der er en ting, der virker og det er GENTAGLSER.

At du gør det igen og igen og igen er nøglen til at blive god til at gøre det du gerne vil. At gentage noget så ofte, at du til sidst bare gør det og endda ubevidst. Så er den der!! BOM. Såre simpelt egentlig.

Hvis der er noget du gerne vil være god til, så skal du gentage det SÅ MANGE gange. Derfor skal du også blot vælge en ting af gangen.

Hvis du skulle gentage mange nye ting SÅ MANGE gange, som det kræver før det sidder på rygraden … så skulle du bruge – ja uendeligt mange timer i døgnet. Kan du se det for dig? Kan du se, hvordan du konstant skule gøre en masse nyt og hvor skulle de sædvanlige rutiner puttes ind?

Det som er dagens gøremål fra vi vågner til vi går i seng – ja det fylder jo naturligvis vores tid ud og det er alt lige fra tandbørstning, hårvask, rengøring, indkøb, børn i skole og alt det andet, vi gør hver dag. Alt det, som holder hjulene kørende og alt det som vi nyder hver dag, det tager jo ……. Ja – tid!

Det er derfor, at vi skal væbne os med tre vigtige egenskaber, når der er noget nyt vi gerne vil være gode til. Her kommer de.

GENTAGELSER og TÅLMODIGHED og FRYGTLØSHED.

Bliv ved og giv aldrig op og lad det nye komme an!

Det er det som det betyder og du kan stole på, at det virker. Ja, så vil jeg godt lige tilføje noget, som jeg personligt synes er vanvittigt vigtigt. Du skal kunne mærke det. Du skal kunne mærke, at det er noget, som betyder noget for dig. Dit hjerte vil fortælle dig det. Men det er ikke nødvendigvis alle, der er gode til at have kontakt til sit hjerte, så hvis du er en af dem som går i gang og ikke rigtigt lykkes .. hvis du går i stå, så øv dig i at have kontakt til dit hjerte, til din passion, til dine drømme. De sidder nemlig i hjertet. Og ellers blot gentag og gentag og gentag indtil det kan mærkes i hjertet, at det er det her, der betyder noget for dig.

Hvis du stadigvæk synes, at det er svært, så tag fat i nogen, der kan støtte dig. Gentagelserne er dog det afgørende element. Hvis du stadig synes, at det er svært, så er det lige præcis derfor, at jeg har udviklet min MINDCAMP.

Den blev født fordi jeg ved, hvor svært det kan være at komme i gang, at blive ved, at holde fast og at få det ind under huden. Hvis det var så let, så ville alle jo bare gøre det de drømmer om. Så ville alle jo bare være gode til det de gerne vil være gode til.

Vi KAN alt, hvad vi vil , alt det vi drømmer om, men det kan godt være, at vi lige skal skubbes kærligt i gang. At tage den beslutning og at komme i gang med at blive god til det du gerne vil være god til – det vil give så meget livsglæde.

Det er det jeg gerne vil med min MINDCAMP. Skubbe os kærligt i gang med at udleve vores drømme om det så er en drøm om at være aktiv i naturen eller motionscentret hver dag – eller andet … ja, så skal du vide en ting....

Når du først ved, hvor powerfuldt det er at bruge gentagelser som redskab til at nå dine drømme, dine mål, ja så kan du bruge det til ALT.

Kærlige, powerfulde, gentagende hilsner

Eva Anna


81 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle