Søg
  • Eva Anna Svelmøe Davidsen

Virkeligheden er kostbar fordi den er virkelig.


Det ene øjeblik er det sommer og pludselig er det det efterår. Det er, hvad det er.

Det er også en anderledes verden vi er voksen i end den vi var barn i. Sådan er det. Udviklingen er så vild og vildere end vores hjerne måske ønsker sig det. Det betyder blandt andet, at man er nødt til at få lært noget i en høj alder og noget som børn allerede kan eller noget som unge gør med så stor lethed, at man slet ikke undgår at mærke udviklingen. Man er slet ikke i tvivl og det kræver en hel del selvironi samt store gedigne nosser for at få det lært. Mand eller kvinde – det her kræver big balls!

Det kan være et super redskab til selvudvikling men med risiko for selvafvikling – og det er bare nødvendigt at tage en beslutning om at gøre det eller ikke gøre det.

Jeg har valgt at arbejde i en branche, hvor det bare er skide godt at kunne. Ja, og jeg vil bare mega gerne lære det og må jo så finde fred med, at jeg gør det i mit tempo og i offentligt skue.

Jeg sidder og smiler hele vejen igennem søndagens skriv, for jeg ser for mig min spæde start, min langsommelige udvikling og min længsel mod mål. MEN jeg har for længst accepteret, at jeg bare må op på hesten og ride i mit eget tempo derudaf. Jeg må tage imod gode råd af dem, som er gode til det og de, som bare smider en besked for at sikre, at jeg er ok. Jeg må dog allermest forsøge at være i lige præcis det nu og den virkelighed, som er.

Jeg vil gerne udvise glæde, begejstring, energi, kærlighed og respekt for det jeg laver, men jeg må også prøve at acceptere, at livet hele tiden ”sker” og at det er i konstant forandring. Det er altid forskelligt og altid en ny oplevelse. Livet er altid frisk med en ny erfaring og jeg vil allerhelst kunne vise en ægte, levende og aktuel historie.

Det behøver ikke at være fejlfrit – livet er ikke fejlfrit – livet ER og jeg vil ikke vise en ”fake story”. For alt i verden må det gerne være REAL.

SÅ, hvor er grænsen for at vise virkeligheden imens man driver sin forretning og få budskaberne ud? Hvor virkeligt tør vi gøre det?

Forventer verden ikke det pæne billede? Forventer de ikke en energisk, strålende, velformuleret, begejstret budbringer?

Er man altid det? Kan man kun formidle viden, ideer, energi, kærlighed, tips, budskaber, når man er top lækker og ligner en million?

Jeg ved det ikke rigtigt … Jeg stiller tit mig selv det spørgsmål. Hvornår lytter vi til hinanden? Hvornår zapper vi videre henover en video eller en live-video? Hvornår bliver vi hængende? Hvad er det, der tiltaler os og hvornår lytter vi?

Når man er på både den lyttende og den budbringende side, gør man sig mange tanker om, hvordan man gerne vil modtages. Jeg synes, at det er vildt spændende at få lært alt det med at lave video, live-optagelser og så videre og jeg vil bare så gerne dokumentere den virkelige verden. Jeg har tænkt over det fordi jeg har nogle fantastiske mennesker omkring mig, som godt tør kommentere det jeg laver. Den virkelige verden er ikke perfekt og det er den virkelighed jeg gerne vil dokumentere. Men tør jeg?

Jeg øver mig og jeg vil gerne være god, men jeg vil også gerne bare være den jeg er.

”I record life as it actually is – not a fake story.” Jeg kan lide det på den måde fordi alt er i konstant forandring og derfor er ingen af os altid glade, altid energiske, ingen er altid smarte i håret eller på vej ud at løbe og det ved vi godt!

Vi er nye i ethvert øjeblik.

Kærlig hilsen,

Eva Anna


10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle