Søg
  • Eva Anna

Chiacakes læsset med frugt og nødder


Chiacakes istedet for Pancakes! 2 æg 1 moden banan 3 spsk Chiafrø Kardemomme Kanel Mos bananen godt og bland det sammen. Tag 1 spsk "dej" og læg den på panden og steg. Jeg steger næsten altid i smør (nogle gange i kokosolie og indimellem blander jeg olivenolie og smør).

Jeg stoler mest på smør som stege-produkt set i forhold til harskning og dannelse af stoffer, der ikke skal ind i min krop. Ellers tak. Disse små, lækre Chiacakes kan bruges til ALT fra morgenmad til gæste-snack til desert med is, flødeskum og chokolade. De kan læsses med frisk frugt og nødder, frugt purè med mere. Naturligvis er det et must herhjemme at bruge Forever Bee Honey som det øverste tvist på kunstværket. Den er ren, den er ikke så sød men smager bare så dejligt. De skal ikke stege særligt længe, de er virkelig super hurtige at tilberede og GODE til de der dejlige gæster, der bare lige dukker op. Så kan de fryses ned og tages op og lunes i ovnen og pyntes.Så let.

Da de er både glutenfri, gærfri og laktosefri er de super populære - også blandt børn, der skal tage hensyn til det. Jeg bruger dem tit og har erstattet et stykke chokolade eller andet med sådan et par banditter, da de bare er skønne, lette og luftige og kan toppes med alt muligt godt og næringsrigt. I en tidligere blok skrev jeg om Chiafrø og dets magiske egenskaber. Den supplerer denne blok så fint. Rigtig god fornøjelse og dejlig søndag. Vi ses i næste uge. Kærlig hilsen Eva Anna


26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle