Søg
  • Eva Anna

Derfor sælger jeg gåture


Gåture med et tvist er måske det nye hit, når du vil give energikontoen et pift opad eller forny dine vaner. En gåtur i den friske luft er nemlig langt mere end blot ekstra motion. Faktisk er det ikke længere en hemmelighed, at en gåtur kan påvirke den mentale sindstilstand og give dig enorme fordele rent fysiologisk samtidig. Det viser sig at gåture i skov, ved strand altså i naturen, giver en ekstra fordel, men tøv ikke med at gå dine ture uanset, hvor det er. Du får blandt andet dette ud af skridtene:

Det er overraskende så meget du får ud af en daglig gåtur.

1. Din hjerne skaber nye hjerneceller

2. Dit hjerte vinder stort på gåturene

3. Du forbrænder primært fedt, grundet det lave tempo

4. Risikoen for knogleskørhed i hoften daler med 40%

5. Det moderate tempo gavner leddene

Den afstressnede effekt gåturen har på dig er helt automatisk med til, at du føler dig gladere og mere oplagt til at tage hånd om de ting, der skal ordnes i hverdagen. Uden tvivl er det vundne overskud med til, at du også bliver bedre, når det drejer sig om at få de vaner ind i hverdagen, som du ønsker.

Når du ønsker at få nye vaner ind i livet, er en kombination af gåture og gentagelse måske netop det, der hjælper dig. Et skridt ad gangen og gentagelsens styrke er blevet glemt en smule i en tid, hvor vi hele tiden opfordres til at prøve noget nyt og det skal helst gå lidt stærkt også. At kede sig er nærmest blevet så usmart, at vi også glemmer dens styrke men det skal der nu laves om på.

Det jeg gør med min MINDCAMP er netop at tilbyde en kombination af GÅTURE, GENTAGELSE, TANKETRÆNING OG KEDSOMMELIGHED. Det tvist, jeg tilfører et til gengæld noget, som du kan bruge i alle livets henseender. Tankesættet, (dit Mindset) skal med og det kommer det på en MINDCAMP: Det er det, der er med til, at du får succes og ikke igen skal starte forfra.

Generelt har vi det så meget bedre, når vores tankesæt, vores mindset er positivt og fremadrettet, kærligt, ærligt og accepterende. Når vi tør at være os selv, at være autentiske og levende, så er det hele lettere. Kombinationen af de gentagende gåture, mindset træning, opbakning fra mig og deltagere samt de løbende input i Facebook gruppen er med til, at processen lykkes,

MINDCAMP SUCCES

Du får succes blandt andet fordi du bruger bufferzonen, som er specielt designet til MINDCAMP forløbet og din egen personlige valgte rute. Det er så let at gennemføre - blandt andet fordi - det er noget alle kan finde ud af. Meget mere får du at vide, hvis du ringer til mig på 53552777 eller giver dig tid til at besøge resten af hjemmesiden.

Næste hold starter den 14. september.

Skønne søndagshilsner,

Eva Anna


76 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle