Om evaannamore

 

Velkommen til evaannamore, til redskaber, som kan hjælpe dig med at implementere nye vaner på en simpel måde og med fokus på den indre kemi, som jo er afgørende for, hvordan vi som menneske har det, både fysisk og følelsesmæssigt.

Min fascination og passion for det vi kan med kroppen, sjælen og maden, begyndte tilbage i 1992 på en lille caribisk ø, den tidligere danskvestindiske ø, St. Croix, hvor jeg boede i 7 år i 90´erne. Jeg kommer der så ofte som muligt og mærker altid energien fra øen, så snart jeg lander.

 

 

 

Der var så stor engagement og aktivitet blandt mine venner på St. Croix omkring sundhed og den forskel jeg oplevede ved at forny mine egne vaner, var dybt fascinerende.

Jeg var klar til at dele det med hele verden.

Jeg tænkte: det skal alle da prøve det her. Det var en åbenbaring og i 1999 startede jeg i Sorø på Ankerhus Seminarium, hvorfra jeg har en Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med Speciale i Human ernæring.

Året før i 1998, da jeg kom tilbage til Danmark var det til en tid med fedtforskrækkelse med fokus på forskellige kure og light produkter. Det har varet ved længe og ærligt - jeg opgav simpelthen at dele mine overbevisninger. Når jeg ser tilbage i bakspejlet, ville jeg ønske, at jeg havde rejst mig og råbt og skreget af mine lungers kraft. Hvorfor tiede jeg, når jeg var SÅ sikker i min sag? Men livet er sådan, og det er lærerigt.

 

I dag er det tiden til, at jeg deler erfaringer og viden med jer. 

Hjerteligt velkommen til evaannamore.

 Vigtigt er det at vide, at der er rigtigt meget forståelse for den kamp vi mennesker kan føle, når vi gerne vil rykke os. Men også en stålfast tro på:

 

 - at det vi tænker er det vi gør.

ALT er muligt.

Især når vi lever med den Basiske Livsstilsmetode.

Nye tanker, ny strategi giver nye tanker, nye vaner og nogle gange nye mennesker.

 

VELKOMMEN