individuelt forløb eller gruppeforløb

Vær med i den spændende proces og bliv bevidst om dit Mindset, og hvordan du kan bruge det til at få succes med nye gode vaner. 

Brug kroppen, sjælen og aller vigtigst hjertet til at lære at gøre noget godt for dig selv.

sådan arbejder vi sammen 

Hver dag modtager du en Email fra mig.

Der vil være inspiration i form af citater, sunde tips til mad og drikke, åndedrætsøvelser og bare spændende info om din Mindcamp og hvad den gør for dig, din krop og din mentale sundhed.

gentagelse og frygtløshed

Hvis der er noget du gerne vil være god til og hvis du ikke er god til det lige nu, så er der kun et at gøre. Gentag det nye igen og igen og igen. Bliv ved med at gentage det indtil du gør det så ubesværet og med så stor glæde, at du ved, at nu er den der. Nu er forandringen forevig. Vær frygtløs, byd det nye velkommen og væn dig til den succes du føler, når det lykkes dig at få det nye til at fæstne sig i din hverdag.

Det her fokuserer vi på og den power som "gentagelse" har i vores forandringsprocess er uvurderlig. Menneskehjernen gør modstand, hver gang  vi vil indføre noget nyt, noget, den ikke kan genkende. Det er afgørende at vide, hvorfor og hvordan og også at vide, hvordan vi `narrer`den så vi alligevel kan få den forandring vi ønsker.

Med bevidsthed om, hvad gentagelsen kan for os, så stoler vi på processen og fornemmer gevinsten i krop og sjæl stille og roligt.