mindcamp

- det føles stærkt

gentagelse

At gentage noget er den letteste måde at forny sine vaner på. Resultatet er overraskende. Når du har besluttet dig og stoler på processen, så kan en lille, bitte vane blive til noget ganske stort.Man starter med at gøre noget meget, meget nemt ofte. Man gør det igen og igen og igen .. og igen 

mindsettet

At blive sig dit mindset bevidst er lige som at lære at gå.

mindcamp - den gode følelse

gentagelse og frygtløshed

Hvis der er noget du gerne vil være god til og hvis du ikke er god til det lige nu, så er der kun et at gøre. Gentag det nye igen og igen og igen. Bliv ved med at gentage det indtil du gør det så ubesværet og med så stor glæde, at du ved, at nu er den der. Nu er forandringen forevig. Vær frygtløs, byd det nye velkommen og væn dig til den succes du føler, når det lykkes dig at få det nye til at fæstne sig i din hverdag.

Det her fokuserer vi på i de 4 uger og den power som "gentagelse" har i vores forandringsprocess er uvurderlig. 

Med bevidsthed om, hvad gentagelsen kan for os, så stoler vi på processen og fornemmer gevinsten i krop og sjæl stille og roligt. 

individuelt forløb eller gruppeforløb

Vær med i den spændende proces og bliv bevidst om dit mindset, og hvordan du kan bruge det til at få succes med nye gode vaner. 

Brug kroppen, sjælen og aller vigtigst hjertet til at lære at gøre noget godt for dig selv.

sådan arbejder vi sammen 

Hver morgen modtager du en besked fra mig.

I den besked er der inspiration i form af citater, sunde tips til mad og drikke, spændende info om din Mindcamp og hvad den gør for dig, din krop og din mentale sundhed.