84270339_1115876238757940_63574402525833

4 ugers foodcamp 

På en FOODCAMP, bliver du præsenteret for de samme principper som på en MINDCAMP: Vi bruger samme begreber og nøgleordene er blandt andet: små skridt, gentagelser, brug af sanser, fejring af vores sejre, indblik, mindset, opbakning, energi, styrke, drømme, bevidsthed, afklarethed, ​ernæring til hjerte, hjerne, ben og arme og STRATEGI. Først og fremmest skal vi have slået fast, at de bedste madvaner kommer indefra - DIG. Dem skal vi have dyrket og de skal drive dit ønske om at have lige præcis de vaner du gerne vil have.

de 4 madcirkler

Der er en verden af lækre råvarer derude og det væsentlige er at få dem sat sammen, så de giver vores krop og sind energi, næring, velvære og et helbred, der er så optimalt som muligt.

Hvis nu jeg præsenterede 4 lange madborde med 4 forskellige typer mad og jeg bad dig om at tage det på din tallerken som du havde lyst til, så var vi ret tæt på at finde det, som du har godt af at  spise. Det er dig, der ved, hvad du har glæde af at spise. Ingen andre. Derfor er mit bedste råd, at du med glæde kan lytte til dig selv og ingen andre.

 

Hvis din krop er i balance og vitamin- og mineraldepoterne er godt fyldt op, så vil din krop bede dig om det helt rettte for dig.

Det jeg giver dig med er overblikket over, hvordan du sammensætter din mad, så du optager det du spsier. Vi arbejder ud fra om maden giver dig syre eller base. Vi designer dine egne madplaner og laver matchende indkøbslister, så det er lige til at gå igang.

Hver uge når vi mødes bruger vi mine 4 Madcirkler til at designe din ugeplan. Dine 4 ugeplaner vil du kunne bruge igen og igen og du vil blive vant til at ændre dem, så de kan fornyes hele tiden. 

Kernen i vores velvære er at give vores sind den bedste næring. Så følger resten med! 

en lille bitte ny vane

Når vi gerne vil føle os energiske og lidt lykkelige, så er det da fantastisk at vide, at der faktisk er mad, som netop giver os dette. SÅ, det er vel såre simpelt. Spis blot af den mad, som gør dig glad i låget. Det gør vi på min FOODCAMP. Dog ved jeg godt, at det ikke altid er så simpelt, men .... vi må ikke gøre det svært. Vi skal have fat i vores mindset.

stol på dig selv

Selvom det skal handle om mad, så kommer vi ikke uden om det stærke mindset. Alt starter i vores tanker, altså i vores hoved, men vi er også enormt påvirket af vores følelser.  Hånden på hjertet - vi skal have koblet de to afdelinger sammen, så vi får glæde og styrke af at bruge dem. Det får vi på en FOODCAMP.

 

Du ved, at du kan.