37591202_10209001416391004_7441786295002

Anettes mindcamp

Mindcamping har for mig meget været en fantastisk proces. 


Jeg er blevet bevidst om mit mindset og hvordan jeg kan bruge det til at implementere nye vaner. Fremgangsmåden er simpel, det handler om små skridt, realistiske planer = stor succes med nye gode vaner. 


Jeg har nydt alenetiden på mine daglige gåture, det er her mindsettet bliver boostet. Jeg har tænkt mange tanker. Om alt og intet. Stillet spørgsmål og været nysgerrig. Fundet svar og løsninger, jeg er blevet afklaret. 


Jeg har mærket kroppen, sjælen, livet og allervigtigst mit hjerte. Jeg har lyttet til fuglenes sang, indsnuset duften af det grønne efter finregnen og smilet til solen og de mennesker jeg mødte på min tur. Så meget mere livskvalitet er blevet sparket ind i mig. På kun 6 uger.

I mindcampen dyrker vi også fællesskabet – vi mødes nogle gange hos Eva og ligeså tit vi har lyst, finder vi hinanden i Facebook-gruppen. Her poster vi billeder og laver opdateringer lige så meget eller lige så lidt, vi har lyst til. Vi bliver præsenteret for super gode og brugbare værktøjer, både ved besøgene hos Eva og på video som der lægges op i gruppen og vi bliver hver især guidet alt efter vores behov.

Har du lyst til forandring og fornyelse og vil du gerne lære hvordan du får nye gode vaner, så er mindcamping lige noget for dig. Det er fantastisk, at gøre noget godt for sig selv, at spire, at vokse og springe ud.

 

Livet er skønt, når vi tager det i vores hænder og handler ud fra det, vi ønsker os og drømmer om. Ingen drømme er for store. Det er så fedt at tage ansvar. Det føles stærkt. Man fyldes med energi, styrke, kærlighed og ro.

 

Jeg er super begejstret, stadig her et par måneder efter mindcampen, det jeg har lært kan jeg tage med mig videre i livet og facebook-gruppen kan jeg stadig inspireres af og deltage i, i det omfang jeg har lyst og behov. 

At blive sig sit mindset bevidst, er lige som at lære at cykle, når det først er kommet ind under huden, glemmer man det ikke. Man ved, man kan, det er guld værd. Bevidstheden om hvad jeg kan gøre med mit mindset, gør mig oprigtig glad, mere åben, modigere, stærkere og mere levende og det smitter selvfølgelig af på mine omgivelser og påvirker i positiv retning mange aspekter i mit liv, det kan jeg både se og mærke. 

Jeg er dybt taknemlig for mit forløb, det absolut bedste jeg har gjort for mig selv. Tak Eva, for at indvie mig i dette unikke og smukke univers som vores tankesæt er. Tankevækkende hvordan kun 6 uger kan forny og forandre.

 

Jeg er blevet en bedre udgave af mig og det er skønt, det glæder jeg mig over hver en dag, livet er en gave.

Anette Herbøl, Odense